Portada > Actualitat > Notícies > Reconeixement al servei de la Policia Local

Reconeixement al servei de la Policia Local

02/06/2017

El passat 24 de maig es va celebrar la Diada de la Policia Local durant la qual es va presentar la memòria de l’any 2016 i es van felicitar i distingir alguns agents del cos

Coincidint amb el dia de la Patrona de la Policia Local, Santa Maria Auxiliadora, el passat 24 de maig es va celebrar la trobada anual dels diferents cossos de seguretat i entitats que vetllen per la seguretat ciutadana i pel nostre entorn. A l’acte hi van assistir l’alcalde de Piera, Josep Llopart, la regidora de Seguretat Ciutadana, Maite Guzmán, acompanyats d'altres regidors del govern i oposició del consistori, el cap de la Policia Local de Piera, Antoni Navarro, el Comissari de la Regió Central dels Mossos d'Esuqadra, Sergi Pla, l'Inspector en Cap de la Comissaria del Mossos d'Igualada, Damià Larriba, i el Director dels Serveis Territorials del Departament d'Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes. La celebració va congregar a tots els cossos que d'una manera o altra presten servei a Piera.

Durant la jornada es van presentar les dades de la memòria corresponent a l’any 2016 i es van lliurar alguns reconeixements i distincions aprovats prèviament per la Junta de Govern Local a proposta de la Prefactura de la Policia Local i la regidoria de Seguretat Ciutadana.

Felicitacions i distincions

En primer lloc es va lliurar un diploma de reconeixement a David Esteve i Lídia Bardaji, personal de la brigada de jardineria de l’Ajuntament de Piera, per la seva tasca en serveis relacionats amb la salut pública.

Pel que fa a agents de la Policia Local, es va fer una felicitació pública a Francisco Javier Rodríguez i Benito Capel pel servei realitzat al passat mes d’octubre en una actuació exemplar davant una baralla multitudinària. També es va felicitar públicament als agents Carlos Cervera i Javier Berzas per la detenció d’una persona al barri de Can Martí, també el passat mes d’octubre, i la incautació de 1.080 plantes de marihuana.

Resultats exercici 2016

Des de la Policia Local de Piera valoren de forma molt positiva les dades obtingudes en la memòria corresponent a l’any 2016. Es van atendre prop de 7.000 demandes ciutadanes, es van fer 46 detencions i es van efectuar prop de 29.500 controls relacionats amb la seguretat ciutadana.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Diada Policia Local
Diada Policia Local
Diada Policia Local
Diada Policia Local
Diada Policia Local