Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració de la barana de forja del Castell de Jaume I

Inauguració de la barana de forja del Castell de Jaume I

12/06/2017

L’acte, que se celebrarà aquest diumenge, serà la culminació d’un treball en el que pierencs i pierenques han participat durant les darreres edicions de la Festa de la Forja

Aquest proper diumenge 18 de juny, a les 12 h, s’inaugurarà la barana de forja instal·lada a l’empedrat del Castell de Jaume I. Es tracta d’una obra feta de muntants individualitzats d’estil lliure, en la qual s’ha treballat en les darreres edicions de la Festa de la Forja, des de l’any 2015 fins al 2017. L’acte serà la culminació d’un treball en què hi han col·laborat els ferrers Gonzalo Ruiz, Jaume Bonet, Albert Fibla, Jaume Raventós i Albert Ribes, aquests dos últims veïns de Piera. 

Durant la Festa de la Forja és tradició que els assistents participin en els tallers que s’hi organitzen i en els quals poden treballar en l’elaboració de parts de baranes. També es van fer d’aquesta manera les que es troben ubicades al parc del Tricentenari, a la font de l'Abeurador i la situada davant la casa de l'Era. Aquestes han quedat instal·lades en llocs que podien suposar algun risc per a la seguretat dels vianants. 

La inauguració, oberta a tothom, serà el darrer acte programat en el marc de la festa del Barri dels Gats

Arxivat a: Barris
Barana Castell de Jaume I
Barana Castell de Jaume I
Barana Pl. del Tricentenari
Barana Font de l'Abeurador
Barana Casa de l'Era