Portada > Actualitat > Notícies > Talls en el servei de FGC per unes obres de millora

Talls en el servei de FGC per unes obres de millora

13/06/2017

Els dies 17 i 18 de juny quedarà interromput el servei de trens de la línia R6 en el tram comprès entre les estacions de Sant Esteve Sesrovires i Igualada

Amb motiu d’unes obres de millora en la infraestructura, aquest proper cap de setmana quedarà interromput el servei de la línia R6 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) en el tram comprès entre les estacions de Sant Esteve Sesrovires i Igualada. La resta de trens de la línia Llobregat-Anoia circularan amb normalitat.

Des de FGC posaran a disposició dels usuaris un servei d’autobusos alternatiu per garantir la mobilitat dels viatgers. Entre les estacions de Martorell Enllaç i Igualada, i en totes dues direccions, s’habilitarà un servei autobús que anirà fent parades a totes les estacions del recorregut. D’altra banda, també hi haurà un autobús directe entre les estacions d’Igualada i Martorell Enllaç.

Consulta el web de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Arxivat a: Transports
FGC