Portada > Actualitat > Notícies > Inspeccions tècniques de vehicles agrícoles

Inspeccions tècniques de vehicles agrícoles

10/07/2017

Una unitat mòbil es desplaçarà fins a diversos punts del municipi durant el mes de juliol per oferir el servei i facilitar el tràmit als propietaris de tractors

Els ciutadans que disposen de vehicles agrícoles no hauran de desplaçar-se fora del municipi per passar la inspecció tècnica. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària del servei per desplaçar una unitat mòbil a Piera durant el mes de juliol i facilitar, així, la gestió als propietaris de tractors i ciclomotors utilitzats per a treballar al camp. 

El dia 17 de juliol els tècnics de l’empresa passaran la inspecció tècnica de vehicles (ITV) a Mas Marquet i el 18 de juliol ho faran a la plaça del local social de Sant Jaume Sesoliveres. Els dies 19 i 20 de juliol la unitat mòbil estarà ubicada al costat del camp de futbol. Serà aquest darrer dia quan podran passar la ITV els ciclomotors. 

Les inspeccions es faran els dies mencionats de 9 a 13 h. Per a poder accedir a aquest servei cal sol·licitar hora prèviament trucant al telèfon de l’Ajuntament, al 93 778 82 00.

Arxivat a: Transports
Tractor