Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria d’ajuts per a les entitats juvenils

Nova convocatòria d’ajuts per a les entitats juvenils

19/07/2017

L’Ajuntament destina una partida de 12.000 € per al desenvolupament de projectes i activitats promogudes per les entitats juvenils de la vila

El consistori pierenc ha obert una nova convocatòria per tal que les entitats juvenils de la vila puguin sol·licitar subvencions per al desenvolupament d’algunes de les seves activitats. Aquest exercici es destina a aquests ajuts una partida màxima de 12.000 €.

Se’n poden beneficiar aquelles entitats jurídiques que estiguin inscrites en el Registre Municipal d’Entitats, estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries i hagin justificat els ajuts rebuts en exercicis anteriors.

Seran objecte de ser subvencionades aquelles activitats que complementin l’oferta d’iniciativa municipal i que pretenguin dinamitzar i promoure la vida comunitària. És el cas d’aquells projectes que fomentin la participació en les activitats lúdiques i culturals afavorint la convivència i la inclusió social en l’àmbit de la joventut; els programes anuals d’associacions d’esplai; propostes que busquin la col·laboració i participació dels joves en activitats obertes de la vila; aquelles que afavoreixin la integració en les associacions de persones nouvingudes; i les que fomentin el voluntariat, la solidaritat i actituds cíviques.

Les entitats interessades en presentar la sol·licitud poden consultar les bases en l’enllaç adjunt i emplenar els formularis que han de fer arribar al Registre General de l’Ajuntament com a data màxima el dia 14 d’agost de 2017.

Bases de la convocatòria

Formulari de sol·licitud

Model de declaració responsable

Model de memòria sobre l'activitat

Model de sol·licitud d'alta o modificació de dades bancàries

Arxivat a: Joventut
Subvencions 2013