Portada > Actualitat > Notícies > Presentació del festival Pieradegusta

Presentació del festival Pieradegusta

26/07/2017

Es tracta d’una proposta lúdica i gastronòmica que se celebrarà el 23 de setembre i que pretén unir la restauració, el comerç i els productes de proximitat

El proper 23 de setembre se celebrarà el primer festival Pieradegusta. Es tracta d’una proposta lúdica i gastronòmica que pretén reunir en una mateixa jornada professionals de l’àmbit de la restauració, el comerç i els productes de proximitat de Piera.

Les activitats es desenvoluparan d’onze del matí a dotze de la nit. Durant tot el dia hi haurà activitats diverses entre les que no faltaran les de caire divulgatiu com xerrades, tallers de cuina, showcookings i cates sensorials que permetran donar a conèixer els productes locals. Des d’una vessant més lúdica, es podrà gaudir de propostes musicals i passejar pels carrers de Piera on s’instal·laran parades amb una àmplia oferta de menjar i beure amb l’objectiu que els vilatans i vilatanes de Piera puguin tastar plats diversos a preus populars.

No faltaran altres activitats paral·leles com un vermut-concert, un espectacle infantil, berenar per als més petits amb pa amb oli i xocolata, i un reconeixement als pierencs Miquel Guarro, Josep Maria Mora i Jaume Vilaseca, pel seu paper rellevant en el món de la gastronomia.

Programa del festival Pieradegusta

Construcció del logotip

Arxivat a: Promoció econòmica
Presentació festival Pieradegusta
Presentació festival Pieradegusta
Presentació festival Pieradegusta
Presentació festival Pieradegusta
Presentació festival Pieradegusta
Presentació festival Pieradegusta
Presentació festival Pieradegusta