Portada > Actualitat > Notícies > La guarrada inicia el 2n Cap de Setmana Jove

La guarrada inicia el 2n Cap de Setmana Jove

04/08/2017

Fins diumenge 6 d’agost, hi ha programades activitats esportives, concerts i tallers de creativitat per als joves pierencs

Aquest dijous 3 d’agost ha començat la segona edició del Cap de Setmana Jove, una iniciativa d’oci per als joves pierencs organitzada des de l’entitat Eixam i la regidoria de Joventut. La guarrada és la primera gimcana, que ha consolidat el seu èxit amb una participació encara més gran que l’any passat.

La programació del Cap de Setmana Jove inclou activitats fins diumenge 6 d’agost, entre les quals n’hi ha d’esportives, com les Aqualimpíades; populars, com el bingo o la fideuà; culturals, com el concert del Gall Mut o la Nit Jove amb Tropical Riots PD’s; o tallers creatius per pintar samarretes o fer tatuatges de henna. Els diferents actes es reparteixen en diferents indrets del municipi, com la Nau de Cal Sanahuja, el parc del Gall Mullat, la Font del Prat o la plaça de l’Església.

Programació del Cap de Setmana Jove

Arxivat a: Joventut
Gimcana La Guarrada
Gimcana La Guarrada
Gimcana La Guarrada
Gimcana La Guarrada
Gimcana La Guarrada
Cinema a la fresca
Cinema a la fresca