Portada > Actualitat > Notícies > Els joves agafen el protagonisme del cap de setmana

Els joves agafen el protagonisme del cap de setmana

07/08/2017

De dijous a diumenge s’ha celebrat la segona edició del Cap de setmana jove, organitzat per l’associació juvenil Eixam

Durant quatre dies, els joves han tingut tot el protagonisme de les activitats d’oci de Piera amb la celebració del 2n Cap de Setmana Jove. L’associació juvenil Eixam ha preparat activitats esportives, culturals i tallers creatius pensats per als joves, amb l’objectiu de crear espais d’unió entre persones amb diferents inquietuds i impulsar la participació d’aquest col·lectiu. Tots els actes s’han pogut desenvolupar tal com estava previst i amb un increment de la participació respecte l’any passat.

Entre les activitats, destaquen les Aqualimpíades, el dinar popular amb fideuà, la gimcana nocturna, la guarrada o els concerts del Gall Mut, Sounder & Sound i The Curlies. L’entitat Eixam s’identifica amb la lluita per la igualtat de gènere i el futur dels joves des del carrer, l’educació, la cultura i l’oci. Durant tot l’any organitzen diferents activitats i propostes per als joves de la vila. 

La guarrada inicia el 2n cap de setmana jove

Programació del 2n Cap de setmana jove

Arxivat a: Joventut
Aqualimpíades
Gimcana La Guarrada
Cinema a la fresca
Aqualimpíades
Dinar popular
Gimcana nocturna
Pubill del Raval i Gall Mut
Sounder & Sound
The Curlies
Taller de circ
Racons creatius