Portada > Actualitat > Notícies > Suport als afectats per les clàusules sòl

Suport als afectats per les clàusules sòl

12/09/2017

Dimecres 13 de setembre la sala polivalent del Teatre Foment acollirà una xerrada per informar sobre com reclamar els diners cobrats en excés per les entitats bancàries

Amb la voluntat de donar suport a les persones afectades, l’Ajuntament de Piera organitza una xerrada que pretén informar la ciutadania sobre com detectar si la seva hipoteca està afectada per una clàusula sòl i els passos que cal seguir per presentar-ne una reclamació.

La xerrada es farà a la sala polivalent del Teatre Foment (1r pis), el proper dimecres 13 de setembre a partir de les 19.30 hores, i anirà a càrrec dels lletrats Joan Ferrer i Rafael Rodríguez, socis de Rebés&Ferrer Advocats. L’entrada serà lliure.

Un cop finalitzada la xerrada, s’oferiran assessoraments gratuïts durant els quals els assistents podran fer les consultes pertinents sobre el seu cas concret. 

Arxivat a: Consum
Xerrada clàusules sòl