Portada > Actualitat > Notícies > Nova oficina mòbil d’informació juvenil

Nova oficina mòbil d’informació juvenil

19/09/2017

El servei està adreçat a joves de 16 a 35 anys i s’oferirà divendres 22 de setembre al Bedorc i els dies 29 de setembre i 6 d’octubre a la pista del Gall Mullat de 17 a 20 hores

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Anoia per traslladar a Piera una Oficina Mòbil d’Informació Juvenil. Es tracta d’una autocaravana on tècnics dinamitzadors de joventut oferiran als pierencs i pierenques de 16 a 35 anys informació i assessorament sobre diverses temàtiques del seu interès. Al mateix temps, es vol afavorir la participació i la implicació dels joves en tot allò que esdevé a nivell municipal i comarcal.

El servei ofereix, per exemple, orientació acadèmica sobre sortides formatives i els centres on s’imparteixen, informació sobre les beques per a estudiants i la seva tramitació, i també dóna a conèixer la possibilitat d’inscriure’s en el programa de Garantia Juvenil. A l’oficina mòbil també podran consultar les oportunitats que tenen per marxar a estudiar o treballar a l’estranger, i tramitar carnets juvenils internacionals que permeten gaudir de descomptes en allotjaments, museus, transport o establiments comercials.  Apropant-se a aquest punt d’informació, els joves també podran conèixer les diverses propostes de lleure, oci i esport que s’ofereixen a la comarca.      

L’Oficina Mòbil d’Informació Juvenil farà parada al carrer Figarot, al Bedorc, el proper divendres dia 22 de setembre de 17 a 20 hores. Els dies 29 de setembre i 6 d’octubre s’instal·larà al nucli urbà de Piera, també de 17 a 20 hores, a la pista del Gall Mullat.

Per a més informació es pot contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e), trucant al 938 051 585 o enviant un missatge de whatsapp al telèfon 679 964 669.

Cartell Oficina Mòbil d'Informació Juvenil

Arxivat a: Joventut
Anoia Jove