Portada > Actualitat > Notícies > Suport de l’Ajuntament a les institucions catalanes

Suport de l’Ajuntament a les institucions catalanes

20/09/2017

Davant els fets que s’estan succeint durant el dia d’avui, el consistori pierenc mostra el seu rebuig al que considera un atac a les llibertats i al dret a decidir

L’Ajuntament de Piera vol mostrar la seva condemna a l’entrada de la Guàrdia Civil als departaments de la Generalitat de Catalunya així com a les diverses  accions que s’estan duent a terme durant el dia d’avui per part de l’Estat espanyol i que considera un atac a les llibertats i als drets fonamentals.

Així mateix, el consistori pierenc reitera el seu suport al Govern de la Generalitat i al conjunt de les institucions catalanes així com a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir la democràcia i defensar el dret de la ciutadania a expressar-se lliurement a les urnes.  

Arxivat a: Comunicat
Ajuntament