Portada > Actualitat > Notícies > El web municipal, fora de servei

El web municipal, fora de servei

21/09/2017

Els dies 26 i 27 de setembre el portal deixarà de funcionar per treballar en la posada en marxa d’un nou web municipal que prioritzarà l’accessibilitat i la transparència

Els usuaris que vulguin accedir al web municipal el dimarts dia 26 o dimecres 27 de setembre, és possible que no puguin fer-ho. El motiu és que l’Ajuntament està treballant en la posada en marxa d’un nou portal amb l’objectiu de millorar el servei que s’ofereix a la ciutadania en aspectes com l’accés a la informació i la transparència.

El nou web comptarà amb un nou disseny i una nova distribució dels continguts que pretén facilitar la navegació a la ciutadania i accedir a qualsevol informació d’una manera ràpida i intuïtiva. Així mateix, continuarà prioritzant l’actualitat a la portada, a través de diversos continguts com les notícies i l’agenda.

La previsió és que el nou www.viladepiera.cat es pugui estrenar el proper dijous dia 28 de setembre. Durant unes setmanes, però, estarà en fase de proves amb la intenció de garantir el bon funcionament. 

Arxivat a: Comunicació
 web www.viladepiera.cat