Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per a la Festa de la Gent Gran

Obertes les inscripcions per a la Festa de la Gent Gran

29/09/2017

Fins al dia 6 d’octubre es pot reservar plaça per participar en la sortida a Alcover o en el dinar de germanor que servirà de cloenda d’aquesta 70a edició

La Festa de la Gent Gran de Piera arriba a la seva 70a edició amb una programació d’activitats que es posarà en marxa el proper 10 d’octubre. L’acte d’obertura se celebrarà a partir de les 18 hores al Casal i comptarà amb el parlament de l’alcalde, Josep Llopart, una xerrada, i un refrigeri per a tots els assistents.

Els pierencs i pierenques de més edat podran participar en una sortida a Alcover, i més concretament al restaurant El Álamo, prevista per dimecres dia 11. El punt de trobada serà el Gall Mullat a les 7.45 hores i el preu de la sortida serà de 25 € per als socis i de 35 € per als que no ho siguin. Les persones interessades tenen temps per inscriure’s al Casal de 10 a 12 hores fins al proper dia 6 d’octubre.

El mateix termini es dóna per a tots els veïns i veïnes que vulguin assistir al dinar de germanor que es farà diumenge 15 d’octubre a la nau de Cal Sanahuja i que servirà de cloenda de la festa. L’acte inclourà un petit homenatge per als avis i àvies de més edat i ball a partir de les 18 hores. Les reserves s’han de formalitzar a La Cantina.   

Durant tota la setmana, però, hi ha previstes altres propostes com una sessió especial de bingo destinada als socis del Casal o la visita de Quim Masferrer al Teatre Foment de Piera.

La Festa de la Gent Gran està organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament i l’Associació de la Gent Gran de Piera i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Gent gran
70a Festa de la Gent Gran