Portada > Actualitat > Notícies > Cloenda de la celebració del centenari

Cloenda de la celebració del centenari

09/10/2017

Durant aquest any 2017, el Grup de Teatre de Ca n’Aguilera ha programat una desena de representacions i una trobada amb actors professionals

El passat diumenge dia 8 d’octubre, es va celebrar el darrer acte del centenari del Grup de Teatre de Ca n’Aguilera. Un dinar de germanor va servir de cloenda de tota una programació d’activitats que ha comptat amb la participació de 128 actors i actrius. Aquesta xifra inclou els membres de l’associació, els dels quatre grups amateurs convidats i els dos que van participar en una trobada amb professionals: l’Elisabet Vallés i el Jacob Torres.

Al llarg d’aquest any 2017, s’han presentat a la ciutadania una desena d’espectacles amb una mitjana d’espectadors de 185 persones. A més dels actors i actrius que formen part dels diversos grups de l’entitat, també s’ha comptat amb la col·laboració d’una trentena de persones, entre directors, regidors, tècnics de so i llum, tramoies, maquilladores, tècnics de comunicació i voluntaris, que han format part de la comissió organitzadora del centenari. 

En el dinar de germanor hi van ser presents, entre d’altres, l’alcalde, Josep Llopart, i el regidor de Cultura, Josep Maria Rosell. En els seus parlaments, tots dos van coincidir en felicitar l’associació pels seus 100 anys d’història i en agrair la seva tasca a totes les persones, segons paraules de Josep Maria Rosell, que ‘feu del teatre la vostra passió, que hi poseu hores, que hi poseu feina, que hi poseu il·lusió, i que treballeu perquè el Grup de Teatre de Ca n'Aguilera sigui actiu, tingui més vitalitat que mai i és nodreixi de joves que n'asseguren la seva continuïtat’. 

Durant els seus cent anys, han estat molts els actors i actrius que han passat per l’entitat així com les obres representades. Només se’n té constància, però, des de 1945. Des d’aquest any i fins a l’actualitat, es xifren en 320 les persones que han passat pel grup de teatre i en 97 les obres que s’han ofert a la ciutadania i que es poden consultar en el document adjunt. 

Arxivat a: Cultura i espectacles
Dinar de germanor centenari Grup de Teatre de Ca n'Aguilera
Dinar de germanor centenari Grup de Teatre de Ca n'Aguilera
Dinar de germanor centenari Grup de Teatre de Ca n'Aguilera
Dinar de germanor centenari Grup de Teatre de Ca n'Aguilera

Arxius adjunts