Portada > Actualitat > Notícies > Obertura de la Festa de la Gent Gran

Obertura de la Festa de la Gent Gran

11/10/2017

Una xerrada al casal va donar el tret de sortida a la 70a edició d’aquesta iniciativa que tancarà diumenge amb la celebració d’un dinar de germanor

Dimarts dia 10 d’octubre es va donar el tret de sortida a la celebració de la Festa de la Gent Gran, que aquest any arriba a la 70a edició. L’acte d’obertura es va celebrar al casal i va comptar amb la presència de l’alcalde de Piera, Josep Llopart, i la regidora de la Gent Gran, Vanesa Fernandez-Arroyo.

Després d’un parlament inicial es va oferir als assistents una xerrada sobre herències i l’impost de successions, que va anar a càrrec de Jordi Parcerisas. El ponent va aprofitar per resoldre els dubtes dels assistents explicant alguns casos pràctics. Un cop finalitzada la xerrada, es va servir rom cremat entre els assistents.

La Festa de la Gent Gran està organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament i l’Associació de la Gent Gran de Piera i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Durant tota la setmana s’han programat activitats diverses de les que podran gaudir els pierencs i pierenques de més edat. Divendres dia 13 d’octubre hi haurà una sessió de bingo especial, només per als socis; i dissabte dia 14 el teatre Foment de Piera rebrà la visita de Quim Masferrer. No faltarà tampoc el ball de capvespre al casal, a partir de les 21 hores.

Diumenge se celebrarà l’acte de cloenda de la 70a Festa de la Gent Gran amb un dinar de germanor a la nau de Cal Sanahuja que inclourà un petit homenatge per als avis i àvies de més edat i, a partir de les 18 hores, ball.

Arxivat a: Gent gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran

Arxius adjunts