Portada > Actualitat > Notícies > Més de 770 persones participen en el dinar de germanor

Més de 770 persones participen en el dinar de germanor

16/10/2017

L’actuació de l’actor Quim Masferrer i la visita a les sis residències de la vila van ser altres actes del cap de setmana inclosos en la celebració de la 70a Festa de la Gent Gran

Diumenge dia 15 d’octubre es tancava la Festa de la Gent Gran, que aquest any arribava a la seva 70a edició. Durant tota la setmana van haver-hi propostes diverses que van comptar amb una gran acollida per part dels pierencs i pierenques de més edat, com és el cas de la xerrada d’obertura sobre herències i l’impost de successions o la sortida a Alcover.

Dissabte al matí, una representació municipal, encapçalada per l’alcalde, Josep Llopart, la regidora de la Gent Gran, Vanesa Fernández-Arroyo, i el primer Tinent d’Alcalde, Jordi Madrid, es va apropar a les sis residències del poble (Sant Bonifaci, Meritxell, Sant Crist, La Torreta de Piera, Lina Soler i SR Lux). Durant les visites van estar acompanyats per representants del Pubillatge de Piera que van lliurar un obsequi floral a cada centre.

A la tarda, el teatre Foment de Piera es va omplir de gom a gom per a rebre la visita de Quim Masferrer. El conegut actor va mostrar molt interès per conèixer les curiositats i la gent de la vila i va oferir un monòleg durant el qual, en tot moment, va interactuar amb el públic assistent. 

Finalment, diumenge es va celebrar l’acte de cloenda de la 70a Festa de la Gent Gran amb un dinar de germanor a la nau de Cal Sanahuja en el que hi van participar més de 770 persones. D’aquests, com en anteriors edicions, el consistori convidava als avis i àvies empadronats a Piera de més de 70 anys, els quals, durant l’acte de rebuda, van ser obsequiats amb una peça de ceràmica commemorativa.

L’acte va incloure un homenatge als avis de més edat de Piera, el Joaquin Bosch Estivill, i la Dolors Balaguer Soler, de 99 anys, tot i que aquesta darrera no va poder assistir al dinar per motius de salut. L’Ajuntament va lliurar a tots dos una placa commemorativa en reconeixement als valors que representen com la saviesa i l’experiència. La música va amenitzar la vetllada després del dinar, amb un ball de capvespre que va tancar la 70a edició de la Festa de la Gent Gran.

Arxivat a: Gent gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran
70a Festa de la Gent Gran