Portada > Actualitat > Notícies > Piera condemna la violència envers les dones

Piera condemna la violència envers les dones

27/11/2017

Dissabte es va organitzar una encesa d’espelmes per mostrar el rebuig de la societat pierenca contra els maltractaments i recordar les víctimes de la violència masclista

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les dones, l’Associació Dones de Piera i la regidoria d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament, van organitzar el passat cap de setmana activitats diverses per mostrar el seu rebuig contra la violència masclista i sensibilitzar la ciutadania de la importància de la prevenció i de seguir lluitant contra aquesta xacra social.

Divendres a la tarda la Biblioteca de Piera va acollir la projecció de la pel·lícula Figuras ocultas, que reflexiona sobre les desigualtats existents entre homes i dones. L’acte central es va celebrar dissabte 25 de novembre a les 19 hores, amb una encesa d’espelmes a la plaça Jove, la lectura d’un manifest i la col·laboració de l’Aula Municipal de Música de Piera.

Finalment, diumenge 26 de novembre, les pierenques van poder gaudir de la representació de l’obra Monòlegs de la vagina, d’Eva Ensler, interpretada a l’auditori de l’Aula Municipal de Música pel grup Les Inconyables.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Dia Internacional contra la violència envers les dones
Dia Internacional contra la violència envers les dones
Dia Internacional contra la violència envers les dones
Dia Internacional contra la violència envers les dones
Dia Internacional contra la violència envers les dones