Portada > Actualitat > Notícies > Suport a la tasca de la Parròquia Santa Maria de Piera

Suport a la tasca de la Parròquia Santa Maria de Piera

28/11/2017

El consistori ha signat un conveni per subvencionar part de les despeses que assumeix l’entitat a l’hora d’ajudar a persones víctimes de la pobresa o amb risc d’exclusió social

L’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la Parròquia Santa Maria de Piera amb la voluntat de treballar de forma conjunta per ajudar a les persones més necessitades del municipi. L’acord estableix que el consistori subvencionarà part de les despeses que assumeix la parròquia a l’hora d’ajudar a persones víctimes de la pobresa o amb risc d’exclusió social.

La parròquia de Santa Maria de Piera és una entitat sense ànim de lucre que realitza tasques d’assistència, rehabilitació i inserció laboral de persones amb dificultats econòmiques i els subministra roba, calçat, aliments i altres productes de primera necessitat. Amb aquestes accions, cobreix les necessitats bàsiques de les famílies de la vila amb menys recursos, sempre comptant amb la col·laboració dels Serveis Socials municipals.

L’acte de signatura va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Josep Llopart, i en Ramon Bosch, com a representant de la parròquia, vinculada a Càritas Diocesana. El document estableix una subvenció de 12.401,11 €. 

Arxivat a: Parròquia
Conveni amb la Parròquia