Portada > Actualitat > Notícies > Dispiera amb el dia de les persones amb discapacitat

Dispiera amb el dia de les persones amb discapacitat

04/12/2017

L’associació va organitzar un vermut-concert solidari que pretenia recaptar diners per al finançament de les activitats terapèutiques i de lleure per a infants i joves

El passat diumenge dia 3 de desembre, l’associació Dispiera va commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat amb un vermut-concert dinamitzat pels joves de l’entitat. L’acte va comptar amb una gran participació de la ciutadania i va aconseguir recaptar diners per al finançament de les activitats terapèutiques i de lleure que l’associació Dispiera organitza per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Durant la jornada, el grup de joves de l’entitat va col·laborar en el servei dels aperitius i alguns dels seus membres van aprofitar les pauses musicals per a fer una lectura dels drets que reivindiquen com a col·lectiu.

Des de Dispiera es vol agrair a tots els assistents la seva col·laboració així com a totes aquelles persones i entitats que van donar el seu suport i van contribuir per tal que la iniciativa fos un èxit. És el cas de l’Ajuntament de Piera, l’Aula Municipal de Música i l’associació de dones, a més dels familiars i monitors del grup de joves de l’entitat.

Arxivat a: Serveis a les persones
Vermut solidari de Dispiera
Vermut solidari de Dispiera
Vermut solidari de Dispiera
Vermut solidari de Dispiera