Portada > Actualitat > Notícies > Obert al públic el parc infantil Mar i Cel

Obert al públic el parc infantil Mar i Cel

27/12/2017

La inauguració de les instal·lacions es va celebrar dissabte i va comptar amb la presència de representants del consistori i de membres del pubillatge

El passat dissabte 23 de desembre es va inaugurar el parc infantil Mar i Cel. Durant unes setmanes aquest espai havia estat tancat al públic per realitzar-hi uns treballs de millora que ha consistit en instal·lar un terra de cautxú continu i de color que vol garantir la seguretat dels infants minimitzant els danys ocasionats per les caigudes. Les obres han inclòs el canvi dels elements de joc infantil. 

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde, Josep Llopart, el primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid, i amb la participació de membres del pubillatge de Piera. Moltes famílies s’hi van apropar per a veure el resultat dels treballs i que els més petits poguessin gaudir novament d’aquest espai infantil.

Arxivat a: Urbanisme
Parc Mar i Cel
Parc Mar i Cel
Parc Mar i Cel
Parc Mar i Cel
Parc Mar i Cel