Portada > Actualitat > Notícies > Nous tallers participatius per elaborar el Pla Local de Joventut

Nous tallers participatius per elaborar el Pla Local de Joventut

04/01/2018

Els dies 12 i 19 de gener es faran dues noves trobades obertes a tots els joves del municipi per opinar i decidir sobre les futures polítiques públiques

En el marc de l’elaboració d’un nou Pla Local de Joventut, el Departament de Joventut de Piera ha preparat dues noves sessions participatives obertes a tot el jovent del municipi, per parlar, opinar i decidir sobre les prioritats i els temes que afecten aquest col·lectiu. Els joves que vulguin participar i que tinguin edats compreses entre els 12 i els 29 anys es poden apropar els divendres 12 i 19 de gener, a les 18.30 hores, al Teatre Foment. Els dos tallers participatius es faran a la primera planta del teatre, situat al carrer de la Plaça, número 16. Al final de les dues jornades, està previst servir un petit refrigeri per a tots els participants.   

L’Ajuntament ha organitzat aquestes trobades disteses, dinàmiques i plurals per poder escoltar la veu dels veïns i les veïnes més joves, i poder elaborar així un Pla Local de Joventut totalment vinculat a les necessitats i les demandes d’aquest col·lectiu. 

Per poder participar en les sessions, cal confirmar assistència al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé al telèfon 93 778 82 00 ext. 174.

Arxivat a: Joventut
Jornades participatives Pla local Joventut

Arxius adjunts

  • Més informació (PDF, 680 kB)
    Consulta el cartell informatiu sobre aquestes jornades participatives per a elaborar el Pla local de Joventut