Portada > Actualitat > Notícies > Noves propostes per al Pla Local de Joventut

Noves propostes per al Pla Local de Joventut

26/01/2018

El passat 19 de gener es va celebrar una sessió de retorn als joves al voltant de les iniciatives que havien sorgit al llarg del desenvolupament d’un procés participatiu

Un total de 14 joves van participar el passat divendres 19 de gener en una sessió de retorn emmarcada en el procés d’elaboració del Pla Local de Joventut. L’objectiu no era realitzar una dinàmica de treball sinó mostrar els resultats de la feina feta en els darrers mesos i oferir una resposta a les diferents propostes presentades pels joves.

En una primera part, es va donar la benvinguda als assistents i es va fer un breu repàs a les trobades i dinàmiques de treball que s’han desenvolupat en l’àmbit de joventut com són el procés participatiu per a definir com havia de ser el nou Espai Jove, la creació del grup motor de seguiment del Pla Local de Joventut i el procés participatiu convocat per al disseny d’aquest mateix document.

Posteriorment, es va explicar l’estructura del que serà el futur Pla Local de Joventut i es van presentar les diverses propostes realitzades pels participants, algunes de les quals s’han incorporat al document i d’altres s’han descartat perquè ja existien o no es consideraven prioritàries.

Arxivat a: Joventut
Trobada joves Pla local Joventut
Trobada joves Pla local Joventut
Trobada joves Pla local Joventut
Trobada joves Pla local Joventut
Trobada joves Pla local Joventut