Portada > Actualitat > Notícies > Una pista per jugar a bàsquet

Una pista per jugar a bàsquet

12/02/2018

El parc del barri de la Plana compta amb un nou espai pavimentat que pretén fomentar la pràctica d’aquest esport que té una bona acceptació a la vila

El passat diumenge 11 de febrer es va inaugurar una nova zona esportiva al parc del barri de la Plana. La nova pista disposa d’un sòl pavimentat i d’una cistella per jugar al bàsquet, un esport que té molt bona acceptació entre els pierencs i pierenques.

A l’acte d’inauguració hi van assistir, entre d’altres, l’alcalde de Piera, Josep Llopart, la regidora d’esports, Maite Guzman, i altres membres del consistori. Alguns d’ells no van dubtar en fer unes cistelles per estrenar la pista de bàsquet. També van ser-hi presents representants de l’associació de veïns que van organitzar una xocolatada popular amb la intenció de celebrar aquesta millora que s’ha dut a terme a petició, precisament, dels veïns i veïnes del barri.

Amb aquesta actuació es pretenia fomentar la pràctica esportiva i oferir un nou espai de lleure per als infants i joves pierencs, no només per als residents al barri sinó també per als nois i noies de l’institut que actualment ja gaudeixen d’aquesta pista.

Arxivat a: Esport i salut
Pista de bàsquet barri de la Plana
Pista de bàsquet barri de la Plana
Pista de bàsquet barri de la Plana
Pista de bàsquet barri de la Plana
Pista de bàsquet barri de la Plana