Portada > Actualitat > Notícies > Dolors Balaguer rep la medalla centenària

Dolors Balaguer rep la medalla centenària

15/02/2018

L’Ajuntament ha volgut fer un homenatge pels seus 100 anys a aquesta àvia que actualment viu a la residència La Torreta

Aquest matí s’ha homenatjat a la Dolors Balaguer, una àvia centenària que viu a la residència La Torreta de Piera. A l’acte hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde Josep Llopart i el primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid. També l’han volgut acompanyar amics i familiars, entre els quals hi havia una antiga companya de feina i una regidora de l’Ajuntament d’Esparreguera, on la Lola havia estat bibliotecària durant molts anys. 

Durant l’acte se li ha lliurat la medalla centenària de la Generalitat i se li ha llegit la carta amb que l’administració catalana acompanya aquest distintiu. També se li ha fet entrega, per part de l’Ajuntament d’una placa commemorativa i un ram de flors. Una de les seves familiars ha volgut fer arribar als presents unes emotives paraules d’agraïment.

Arxivat a: Gent gran
Dolors Balaguer
Dolors Balaguer
Dolors Balaguer
Dolors Balaguer