Portada > Actualitat > Notícies > Les obres de la piscina municipal avancen a bon ritme

Les obres de la piscina municipal avancen a bon ritme

15/02/2018

Els treballs, que es preveu enllestir després de Setmana Santa, permetran guanyar una sala per a entrenaments i més espai a la planta baixa i a la zona de vestidors

La primera fase del projecte que s’està desenvolupant a la piscina municipal estarà enllestida després de Setmana Santa. Aquest matí s’ha fet una visita a les instal·lacions que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Josep Llopart, el 1r tinent d’alcalde i regidor d’Obres i Urbanisme, Jordi Madrid, i d’Enric Truñó, soci director d’Sport Assistants, l’empresa encarregada de la gestió de la piscina.

Les obres pretenen millorar la qualitat de l’equipament que disposarà d’una sala més per a entrenaments personals i grupals. Així mateix, hi haurà més espai a la planta baixa i a la zona de vestidors, un aspecte que oferirà més comoditat als grups escolars que fan ús de la piscina municipal. Actualment la piscina municipal compta amb 900 abonats i 500 infants que hi realitzen activitats.

Els treballs, que s’estan duent a terme amb personal contractat a través de plans d’ocupació, es van iniciar al mes de setembre i han suposat una inversió de 160.000 euros. L’Ajuntament ha cedit el Teatre Foment de Piera durant aquest temps per tal que de poder traslladar-hi les activitats dirigides.

La segona fase del projecte s’iniciarà després de Setmana Santa amb la renovació dels vestidors de la planta superior.

Arxivat a: Obres i serveis
Millores Piscina de Piera
Millores Piscina de Piera
Millores Piscina de Piera
Millores Piscina de Piera
Millores Piscina de Piera