Portada > Actualitat > Notícies > Sortida cultural al Reus més modernista

Sortida cultural al Reus més modernista

20/02/2018

El període d’inscripció per participar en la visita a la capital del Baix Camp comença el dilluns 26 de febrer i durarà fins al divendres 9 de març

El pròxim dissabte 17 de març, la Biblioteca de Piera organitza una sortida cultural per descobrir el vessant més modernista de Reus. La ruta començarà amb un passeig pel centre de la ciutat per tal de conèixer les façanes modernistes més importants. Al municipi, destaquen obres d’arquitectes molt coneguts com Lluís Domènech i Montaner o Pere Caselles. Així mateix, la visita inclourà la possibilitat de conèixer alguns indrets que habitualment estan tancats al públic, com l’Institut Pere Mata. Per últim, la sortida es complementarà amb una visita al Centre Gaudí, un nou espai d’interpretació sobre la vida i la producció del popular arquitecte català.

El període d’inscripció per participar en l’excursió a Reus comença el dilluns 26 de febrer i finalitzarà el divendres 9 de març. El preu per persona és de 42,85 euros i inclou les entrades als diferents espais, el transport i el dinar. Les persones interessades poden apropar-se a la Biblioteca de Piera i formalitzar la seva inscripció com més aviat millor, ja que les places són limitades.

 

Arxivat a: Cultura
Reus modernista