Portada > Actualitat > Notícies > Concurs de cartells de la Fira del Sant Crist 2018

Concurs de cartells de la Fira del Sant Crist 2018

22/02/2018

Fins al dilluns 19 de març, les persones interessades poden presentar les seves obres originals i inèdites al Registre Municipal de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Piera ja ha fet públiques les bases del concurs de cartells de la Fira del Sant Crist 2018, que un cop més vol fomentar la creació artística dels veïns i les veïnes de Piera majors de 16 anys i sobretot animar a la participació ciutadana en una de les fires més populars de la Vila de Piera. Els dies 21 i 22 d’abril, es celebra la 29a edició de la fira, un esdeveniment referent a la vila pel que fa a potenciar el comerç local i les iniciatives de fora del municipi, i, com cada any, una de les opcions per participar-hi és dissenyar el cartell promocional de l’esdeveniment.

Pel que fa als requisits tècnics, les obres han de ser originals i inèdites, i s’han de presentar sense signar i amb un lema o pseudònim darrere per poder identificar a l’autor o autora. Així mateix, el cartell ha de contenir els següents elements: l’escut oficial de l’Ajuntament (que es pot descarregar al web municipal), el nom de l’esdeveniment ‘Fira i Festes del Sant Crist de Piera’ i l’any de la convocatòria. Les obres, que han de ser en mida DIN-A3, es poden presentar físicament sobre cartolina i cartó ploma o digitalment amb un format compatible amb els programes Photoshop o Indesign. Respecte als guardons, el cartell guanyador rebrà 175 euros, el segon seleccionat 100 euros i el tercer finalista 50 euros.

El termini de participació finalitza el pròxim dilluns 19 de març i els treballs s’han de presentar al Registre Municipal de l’Ajuntament, en el seu horari habitual. Per a més informació, es pot consultar el web municipal o contactar amb el Servei de Cultura de l’Ajuntament, al carrer la Plaça 16, en el telèfon 93 778 82 00 o mitjançant el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Empresa i ocupació
Cartell Fira del Sant Crist