Portada > Actualitat > Notícies > Activat el pla Neucat per risc de nevades

Activat el pla Neucat per risc de nevades

27/02/2018

Des del consistori es recomana evitar els desplaçaments innecessaris durant el dia d’avui atès que la neu podria arribar a cotes baixes

Davant els avisos del Centre de Coordinació d'Emergències (CECAT) i les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, que anuncien la possibilitat de nevades a cotes baixes, Protecció Civil ha activat el pla NEUCAT en fase d’alerta. La previsió és que el risc de nevades es mantingui fins dimecres al migdia i baixi dels 200 metres en les properes hores i, per tant, la nevada podria ser generalitzada a tot el país.

Davant aquesta situació, des de l’Ajuntament es recomana a tots els pierencs i pierenques que evitin sortir de casa i desplaçar-se amb el vehicle particular si no és necessari i, en cas de fer-ho, s’informin abans de les condicions meteorològiques i de l’estat de la xarxa viària.

Es recorda també que al cotxe cal portar cadenes, una manta de viatge, una llanterna, el mòbil carregat, el dipòsit ple i conduir amb precaució. A casa cal revisar el correcte funcionament d’estufes i calefacció.

En cas de qualsevol emergència, podeu trucar a la Policia Local o al telèfon 112.

Arxivat a: Comunicat
Vista aèria Piera