Portada > Actualitat > Notícies > Restriccions de trànsit a la B-224 pel pas de la Volta Ciclista

Restriccions de trànsit a la B-224 pel pas de la Volta Ciclista

15/03/2018

El proper dimarts dia 20 de març, la carretera romandrà tallada durant una hora aproximadament en el tram comprès entre els municipis de Martorell i Piera

L’Ajuntament de Piera vol informar la ciutadania que el proper dimarts 20 de març passarà pel nostre municipi la 2ª etapa de la Volta Ciclista a Catalunya amb les conseqüents restriccions de trànsit que això provocarà. Des de les 14.15 a les 15.15 hores està previst que el tram entre Martorell i Piera de la carretera B-224 estigui tallat a la circulació. S’espera que el pas dels ciclistes per Piera tingui lloc al voltant de les 15 h.

Des de l’Ajuntament es demana disculpes per les molèsties que el tall pugui ocasionar i es recorda que les restriccions afectaran no només als vehicles privats sinó també al transport públic.

Aquesta segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya té un recorregut que supera els 175 quilòmetres. Començarà cap a la una del migdia al municipi de Mataró i es preveu que finalitzi cap a les cinc de la tarda a la localitat de Valls.

 

Arxivat a: Interès ciutadà
Logo Volta Ciclista
Mapa del recorregut de la Volta Ciclista