Portada > Actualitat > Notícies > Pablo Gordillo, un avi pierenc centenari

Pablo Gordillo, un avi pierenc centenari

19/03/2018

El dissabte 17 de març, es van celebrar els 100 anys d’en Pablo Gordillo Pedregosa, a qui es va obsequiar amb una placa commemorativa i una medalla centenària

El passat dissabte 17 de març, familiars, amics i representants municipals es van reunir per celebrar els 100 anys d’en Pablo Gordillo Pedregosa. Nascut el 12 de març de 1918, la seva família va organitzar un acte a la vila per celebrar tota una vida plena de vivències i experiències. L’Ajuntament de Piera va voler ser-hi present a la celebració. L’alcalde, Josep Llopart, el primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid, i la regidora de Gent Gran, Vanesa Fernández-Arroyo, van obsequiar al senyor Gordillo amb una placa municipal i un ram de flors. 

De la mateixa manera, la Generalitat va fer-li entrega de la tradicional medalla centenària i d’un text de felicitació. Durant l’homenatge, es va remarcar sobretot la importància d’escoltar i valorar els coneixements de la gent gran per part de les generacions posteriors.   

Arxivat a: Gent gran
Pablo Gordillo
Pablo Gordillo
Pablo Gordillo