Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració de la nova zona de joc inclusiva del parc Montmar

Inauguració de la nova zona de joc inclusiva del parc Montmar

03/04/2018

El pròxim dissabte 7 d’abril, a les 11 hores, es presentaran als veïns i les veïnes les millores fetes al parc infantil

En el marc de les actuacions municipals per millorar les zones de joc infantil de la vila, el parc Montmar ha estat remodelat. Les obres ja han finalitzat i el pròxim dissabte 7 d’abril, a les 11 hores, es durà a terme la inauguració oficial. Els treballs han consistit a treure els elements de joc que hi havia i instal·lar uns nous adaptats per a tots els nens i les nenes. Així mateix, s’ha millorat el tancament de l’espai i el terra, per fer-ho practicable per a tots els infants.

Després de la remodelació, al parc Montmar es distingiran dues zones de joc. La primera tindrà una base de formigó i comptarà amb un element giratori, un gronxador i un balancí adaptats per als infants amb diversitat funcional, però en la qual podran jugar tots els nens i les nenes. El segon espai tindrà terra de cautxú i inclourà una torre multijoc i dues molles.

Aquesta reforma s’ha fet de la mà de l’associació Dispiera, amb qui l’Ajuntament de Piera va examinar prèviament les diferents àrees infantils de la vila per convertir-les en zones de joc inclusives. L’objectiu és que tots els infants tinguin la possibilitat de jugar i accedir a les mateixes instal·lacions.

Arxivat a: Serveis a les persones
Parc Montmar