Portada > Actualitat > Notícies > L’alumnat de 6è de primària va d’excursió al Parc Natural del Garraf

L’alumnat de 6è de primària va d’excursió al Parc Natural del Garraf

03/04/2018

El projecte ‘Coneguem els nostres parcs’ de la Diputació de Barcelona vol promoure el respecte pel medi natural i sensibilitzar sobre el nostre patrimoni

L’alumnat de 6è de primària d’alguns centres escolars de Piera ha participat durant el mes de març del programa d’educació ambiental ‘Coneguem els nostres parcs’. L’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona promou i gestiona aquest projecte amb el suport econòmic dels ajuntaments que hi participen. L’objectiu és donar a conèixer el medi natural i sensibilitzar envers el patrimoni natural i cultural als nens i les nenes de 6è de primària de les escoles de la província de Barcelona. 

Durant el mes de març, els centres educatius pierencs que ho van desitjar es van acollir al programa. L’Escola Creixà va visitar el Parc Natural del Garraf el dimarts 6 de març, l’Escola Apiària ho va fer el dilluns 19 de març i, per últim, l’Escola Herois del Bruc va anar d’excursió el dijous 22 i el divendres 23 de març. Prèviament a l’itinerari pedagògic per l’espai natural, l’alumnat va treballar a l’aula allò que anaven a veure amb diferents dinàmiques. 

Arxivat a: Educació
Sortida parc natural del Garraf
Sortida parc natural del Garraf
Sortida parc natural del Garraf
Sortida parc natural del Garraf
Sortida parc natural del Garraf
Sortida parc natural del Garraf