Portada > Actualitat > Notícies > Una nova zona de joc inclusiu al parc Montmar

Una nova zona de joc inclusiu al parc Montmar

09/04/2018

La inauguració, que es va celebrar dissabte 7 d’abril, va comptar amb la presència de representants municipals, membres del Pubillatge i de l’associació Dispiera

El passat dissabte, dia 7 d’abril, es va inaugurar la nova zona de joc infantil del parc Montmar. L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde, Josep Llopart, el primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid, i altres regidors i regidores del consistori, que van estar acompanyats de membres del Pubillatge de Piera i representants de l’associació Dispiera.

La remodelació del parc Montmar ha fet d’aquest un espai inclusiu, amb elements adaptats per a tots els infants. Actualment compta amb dues zones de joc. La primera, amb una base de formigó, compta amb amb un element giratori, un gronxador i un balancí, tots ells adaptats per als infants amb diversitat funcional. El segon espai compta amb un terra de cautxú i inclou una torre multijoc i dues molles. Els treballs de millora del parc han inclòs també el tancament de l’espai.

Un cop finalitzat l’acte d’inauguració, es va oferir a tots els assistents un petit refrigeri.

Arxivat a: Serveis a les persones
Inauguració parc Montmar
Inauguració parc Montmar
Inauguració parc Montmar
Inauguració parc Montmar
Inauguració parc Montmar