Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca de Piera s’omple d’activitats

La Biblioteca de Piera s’omple d’activitats

12/04/2018

Suport amb els serveis bàsics a la llar, assessorament amb les noves tecnologies i una exposició sobre els invertebrats són les tres novetats

Les pròximes setmanes, la biblioteca municipal de Piera organitza noves activitats. El primer acte serà una xerrada informativa sobre els subministraments a la llar: llum, telèfon, aigua i gas. Tots ells són serveis bàsics que s’han de contractar a una companyia privada. Per ajudar a la ciutadania i resoldre els seus possibles dubtes, la Regidoria d’Empresa i Ocupació, en col·laboració amb el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, coordinarà aquesta conferència el pròxim dimecres 18 d’abril, a les 19 hores.

Els actes continuaran a l’equipament municipal amb una exposició de l’alumnat de 3r de Primària de l’Escola Acadèmia Apiària. Els i les alumnes presentaran el projecte ‘Quantes bestioles!’, un treball d’investigació i aprenentatge al voltant del món dels animals invertebrats. L’exposició es conformarà de diverses maquetes i murals explicatius sobre les principals característiques dels diferents grups d’invertebrats. La mostra es podrà gaudir des del dimarts 17 d’abril fins al divendres 4 de maig a la biblioteca. 

Per últim, l’equipament municipal també vol ajudar als pierencs i a les pierenques a resoldre totes les qüestions i els problemes relacionats amb les noves tecnologies. Per això, oferirà assessorament especialitzat sobre l’ús de l’ordinador i les seves aplicacions: ofimàtica, correu electrònic, Internet, còpies de seguretat, etc. Les persones interessades han de sol•licitar-ho a la mateixa biblioteca i la persona responsable del projecte li assignarà un dia i una hora per gaudir d’aquest servei de suport.   

 

Les pròximes setmanes, la biblioteca municipal de Piera organitza noves activitats. El primer acte serà una xerrada informativa sobre els subministraments a la llar: llum, telèfon, aigua i gas. Tots ells són serveis bàsics que s’han de contractar a una companyia privada. Per ajudar a la ciutadania i resoldre els seus possibles dubtes, la Regidoria d’Empresa i Ocupació, en col·laboració amb el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, coordinarà aquesta conferència el pròxim dimecres 18 d’abril, a les 19 hores.

 

Els actes continuaran a l’equipament municipal amb una exposició de l’alumnat de 3r de Primària de l’Escola Acadèmia Apiària. Els i les alumnes presentaran el projecte ‘Quantes bestioles!’, un treball d’investigació i aprenentatge al voltant del món dels animals invertebrats. L’exposició es conformarà de diverses maquetes i murals explicatius sobre les principals característiques dels diferents grups d’invertebrats. La mostra es podrà gaudir des del dimarts 17 d’abril fins al divendres 4 de maig a la biblioteca.

 

Per últim, l’equipament municipal també vol ajudar als pierencs i a les pierenques a resoldre totes les qüestions i els problemes relacionats amb les noves tecnologies. Per això, oferirà assessorament especialitzat sobre l’ús de l’ordinador i les seves aplicacions: ofimàtica, correu electrònic, Internet, còpies de seguretat, etc. Les persones interessades han de sol·licitar-ho a la mateixa biblioteca i la persona responsable del projecte li assignarà un dia i una hora per gaudir d’aquest servei de suport.   

 

Arxivat a: Cultura
Biblioteca de Piera