Portada > Actualitat > Notícies > Noves propostes culturals pels més menuts

Noves propostes culturals pels més menuts

19/04/2018

Les dues noves activitats de la biblioteca són un contacontes sobre animals i una sessió per crear històries a través de llibres il·lustrats

La Biblioteca presenta dues noves propostes culturals pels més menuts de la vila. La primera d’elles serà ‘Animalets i animalons’. Especialment adreçada a nadons, es durà a terme el pròxim dimarts 24 d’abril, a les 17 hores. La Martha Escudero conduirà una sessió amb històries, imatges, rimes, sons i cançons. Els llibres il•lustrats seran el vehicle per fer un petit passeig per diferents aventures, on els animals seran els protagonistes.

El pròxim dissabte 5 de maig, a les 11.30 hores, es farà la segona activitat a la biblioteca: ‘Històries en moviment’, que proposarà a petits i grans crear narracions a partir de la pàgina d’un llibre il•lustrat. A la proposta, hi poden participar les famílies amb infants de més de 3 anys. Aquesta acció s’organitza en el marc del programa BiblioLab de la Xarxa de Biblioteques Municipals, que busca fomentar l’accés al coneixement a través de l’experimentació i de metodologies innovadores i creatives. Les inscripcions per a participar en el taller s’han de formalitzar a la mateixa biblioteca abans del dilluns 23 d’abril.

Aquests dies, a més, l’equipament municipal és la seu d’una exposició de l’alumnat de 3r de Primària de l’Escola Acadèmia Apiària. ‘Quantes bestioles!’ és un treball d’investigació i aprenentatge al voltant del món dels animals invertebrats, que conté maquetes i murals explicatius sobre les principals característiques dels diferents grups d’invertebrats. La mostra es podrà gaudir fins al divendres 4 de maig.

Arxivat a: Cultura
Animalets i animalons