Portada > Actualitat > Notícies > Final de temporada de Ràdio Piera

Final de temporada de Ràdio Piera

18/06/2018

Una cinquantena de persones van participar en aquesta trobada anual en la qual es fa un reconeixement a locutors i tècnics de l’emissora pierenca

Des de fa dotze anys, els Amics de Ràdio Piera participen en una trobada per celebrar el final de temporada de l’emissora, que els diumenges al matí emet els programes País Petit, La música ets tu, Això què és i Gramola de Cinema. Aquesta es va celebrar el passat dissabte dia 16 de juny. Mig centenar de persones es van reunir al restaurant La Cantina en un dinar que organitza una de les oients més actives de l’emissora municipal, la Carmina Dalmau.

L’àpat va reunir els oients dels programes de Ràdio Piera així com als locutors i tècnics que van rebre un reconeixement per part dels organitzadors.

L'alcalde, Jordi Madrid, tot i excusar la seva assistència per un compromís personal, va passar una estona per saludar als assistents. El primer tinent d'alcaldia, Josep Llopart, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Piera, Josep Maria Rosell, van ser els encarregats de lliurar un seguit de trofeus com a record d’una jornada entranyable.

El fet de celebrar un dinar i no un sopar, com en altres ocasions, va permetre allargar la sobretaula. El bon ambient i un bon dinar van ser els ingredients principals de l’èxit de la trobada que ja espera celebrar l’edició de l’any vinent.

Arxivat a: Comunicació
Ràdio Piera
Ràdio Piera
Ràdio Piera