Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant unes festes segures i de qualitat

Fomentant unes festes segures i de qualitat

17/07/2018

L’Eixam de Piera ha participat en una proposta formativa del Servei de Joventut de l’Anoia orientada a la promoció de la salut entre el col•lectiu jove

El passat dia 9 de juny, l’entitat juvenil L’Eixam de Piera va ser una de les participants en la segona edició de la iniciativa “Festes de Qualitat” que organitza el Servei de Joventut de l’Anoia dins el marc del programa GPS Jove (Grup de Promoció de la Salut). La proposta pretenia assessorar les entitats juvenils sobre la gestió i organització de festes amb l’objectiu de fomentar un ambient saludable.

Els participants han valorat l’experiència de manera molt positiva, assegurant que va ser molt enriquidora i els va servir per intercanviar punts de vista sobre la celebració de festes arreu de la comarca.

Durant la jornada, les diferents entitats juvenils van realitzar un seguit de falques que s’utilitzaran en una campanya de prevenció que es vol posar en marxa amb la intenció de promoure unes festes segures i de qualitat.

Arxivat a: Joventut
L’Eixam de Piera
L’Eixam de Piera