Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per al concurs de còctels saludables

Inscripcions obertes per al concurs de còctels saludables

19/07/2018

A l’agost, el parc del Gall Mullat acollirà una competició entre el jovent pierenc per descobrir quin és el millor combinat sense alcohol de la vila

El pròxim divendres 10 d’agost, es realitzarà una competició molt especial a Piera amb l’objectiu de descobrir els còctels saludables més bons del municipi. Al parc del Gall Mullat i a partir de les 19.30 hores, el jovent que tingui més de 12 anys i vulgui participar podrà deixar entreveure el seu vessant més ‘bàrman’ o ‘barwoman’. A més, l’organització del concurs preveu sorpreses per a les persones participants.

Per intentar elaborar el millor còctel sense alcohol i convertir-se en el primer ‘màster xef’ de Piera, cal inscriure’s prèviament mitjançant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i adjuntar el full d’inscripció degudament emplenat, o passar directament per l’Ajuntament. El termini per fer-ho finalitzarà el pròxim dimecres 25 de juliol.

El concurs de còctels saludables s’emmarca dins la iniciativa juvenil Empodera’t en acció, que presenta un programa d’activitats molt variat pel mes d’agost, com el joc de pistes Em cuido, una sessió de cinema temàtic i un taller de gestió d’emocions. A més, el divendres 3, el dissabte 4 i el diumenge 5 d’agost, s’organitzarà el Cap de Setmana Jove amb tallers esportius, culturals i creatius dissenyats especialment per al col·lectiu jove.

Arxivat a: Joventut
Concurs de còctels saludables

Arxius adjunts