Portada > Actualitat > Notícies > Prevenció davant les agressions sexistes

Prevenció davant les agressions sexistes

23/07/2018

Una vintena de persones van participar en el taller “Només si dic sí, és sí" que pretenia debatre sobre la violència sexual i promoure canvis personals i socials

El passat 20 de juliol, el Teatre del Foment de Piera va acollir el taller "Només si dic sí, és sí" del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de l’Anoia. La iniciativa va ser impartida per l’entitat Dones amb Empenta i organitzada de forma conjunta per l'àrea de Joventut i Igualtat de Gènere de l'Ajuntament de Piera i el Consell Comarcal.

Una vintena de persones d’edats diverses, entre les quals només va haver-hi un 1 % d’homes, van participar en el taller, en el qual es va debatre sobre què entenem per agressions sexistes, sobre com identificar les violències sexuals i com promoure canvis personals i socials. A través de dinàmiques de grup i de tècniques del teatre de l’oprimit, una tendència teatral basada en jocs, exercicis i tècniques que busquen la humanització dels personatges, els participants van observar com existeixen agressions invisibles que són presents no només en els espais d’oci sinó també en el nostre dia a dia.

Des de l’àrea de Joventut es vol agrair la col·laboració de l’Associació Dones de Piera, de la Comissió Jove i de l’Eixam, que han permès comptar amb la veu de la ciutadania, i en especial la dels joves, que es considera bàsica per poder canviar les coses i fer una societat lliure d'assetjament i violència.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Taller "Només si dic sí, és sí"
Taller "Només si dic sí, és sí"
Taller "Només si dic sí, és sí"