Portada > Actualitat > Notícies > Cessió d’ús de la pista polivalent del Bosc de l’Àliga

Cessió d’ús de la pista polivalent del Bosc de l’Àliga

26/09/2018

El passat 21 de setembre, l’Ajuntament i l’associació de veïns i veïnes del barri pierenc es van reunir per signar un conveni de transferència de diferents espais

El passat divendres 21 de setembre, l’alcalde Jordi Madrid, en nom de l’Ajuntament de Piera, i representants de l’Associació de Propietaris de El Bosc de l’Àliga van signar un conveni de cessió d’ús de la pista polivalent i els espais adjacents. A partir d’ara, aquests espais estaran formalment oberts a tothom i serà el consistori l’encarregat del manteniment, condicionament i neteja de les instal·lacions, així com de les reparacions i inversions.

La pista polivalent és un dels pocs espais oberts de El Bosc de l’Àliga on la ciutadania pot practicar activitats esportives i lúdiques. Amb la signatura del conveni, s’ha establert que la durada de la cessió s’allargarà fins a l’octubre de 2022, amb la possibilitat de prorrogar-ho arribat el moment si ambdues parts així ho desitgen.

Arxivat a: Barris
Conveni El Bosc de l’Àliga