Portada > Actualitat > Notícies > En marxa una campanya per potenciar el comerç de proximitat

En marxa una campanya per potenciar el comerç de proximitat

22/10/2018

L’Ajuntament de Piera s’ha adherit a aquesta iniciativa del Consell Comarcal que vol influir en la decisió de compra a través del testimoni de veïns i veïnes del poble

El Consell Comarcal ha posat en marxa una campanya per dinamitzar el comerç de proximitat. L’Ajuntament de Piera ha estat un dels primers a adherir-se a la iniciativa en la qual també participen els municipis de Vallbona d’Anoia, La Torre de Claramunt, El Bruc, Sant Martí de Tous, Cabrera d’Anoia, La Llacuna, Capellades, Masquefa, Òdena i Vilanova del Camí. 

 “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia... I tu, per què?”, vol influir en la decisió de compra de la ciutadania a través del testimoni de veïns i veïnes de la comarca que posen en valor l’existència del comerç local. De fet, durant els pròxims quatre mesos, els pierencs i pierenques anirem descobrint el perquè compren al seu poble els 12 protagonistes de la campanya.   

Més enllà de la imatge promocional, es preveu desenvolupar un seguit d’accions i activitats que tindran presència al carrer i a les xarxes socials amb la intenció que el missatge arribi al màxim de públic possible. La campanya està impulsada des de l’Àrea de Promoció Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Comerç
Campanya de comerç
Campanya de comerç

Arxius adjunts

  • Imatge de la campanya (PDF, 1,49 MB)
    Imatge genèrica de la campanya “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia... I tu, per què?”