Portada > Actualitat > Notícies > Piera rep la visita d’una delegació colombiana

Piera rep la visita d’una delegació colombiana

26/10/2018

L’alcaldessa de Yotoco, a Colòmbia, i l’alcalde de Piera van compartir les seves experiències al capdavant d’una administració local

El dijous 25 d’octubre, l’Ajuntament de Piera va rebre la visita d’una delegació colombiana encapçalada per Nubiola Aristizabal, alcaldessa del municipi de Yotoco, al Valle del Cauca. Va estar acompanyada d’un regidor del seu propi consistori i d’altres representants del seu poble. 

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid, els va donar la benvinguda personalment i va aprofitar l’ocasió per intercanviar amb ells experiències i impressions sobre la nostra vila. Així mateix, se’ls va convidar a signar en el llibre d’honor del consistori i se’ls va obsequiar amb publicacions sobre la història de Piera i un lot de productes locals.

Arxivat a: Administració local
Visita delegació colombiana