Portada > Actualitat > Notícies > Pòquer de podis del patinatge pierenc en el Trofeu Vila de Caldes

Pòquer de podis del patinatge pierenc en el Trofeu Vila de Caldes

30/10/2018

Carme i Aina Munné, Patri Pelegrin i Aina Canals van classificar-se entre les tres primeres posicions en les seves respectives categories

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la població de Caldes d´Estrac el XI Trofeu Vila de Caldes, en el qual van participar les esportistes del Club Patinatge Artístic Piera. Aquesta competició va servir per anar preparant la nova temporada que començarà al gener de 2019.

El club pierenc va aconseguir quatre podis: en la categoria sènior, Carme Munné es va classificar en primera posició; en juvenil A, va ser Aina Munné la que va fer-se amb un segon lloc; el mateix resultat va aconseguir Patri Pelegrin en la categoria juvenil B; finalment, Aina Canals va ser també segona en infantil B. La resta de patinadores del club pierenc també van realitzar un gran torneig amb molts bons resultats: Noelia Corimanya va quedar quarta en categoria aleví; en infantil B Paula Peregrina, Paula Perez, Ariadna Malet i Gisela Albert es van classificar en quart, cinquè, setè i vuitè lloc respecticament, i Judit Malet i Ana Montes van ser quarta i setena en la categoria juvenil B.

Arxivat a: Esports
Patinatge artístic