Portada > Actualitat > Notícies > Dos pierencs campions d'Espanya

Dos pierencs campions d'Espanya

21/11/2018

Toni Bou i Pol Mediñá es van proclamar campions de Trial en l'àmbit estatal en les categories TR1 i Júnior, respectivament

El passat cap de setmana va tenir lloc la prova de trial del campionat d'Espanya a la província andalusa de Còrdova on es decidien les classificacions finals. Els pierencs Toni Bou en TR1 (absoluta) i Pol Mediñá en categoria Júnior optaven a encapçalar la classificació. I de fet, tots dos pilots van acabar tercers en aquesta última prova i en van tenir prou per proclamar-se campions d'Espanya. Una gran notícia ja que per Toni Bou representa el desè certamen estatal que aconsegueix en la seva brillant trajectòria i, per altra banda, Mediñá completa una gran temporada i es consolida com una de les grans promeses del trial.

Arxivat a: Esports
Pol Mediñá i Toni Bou