Portada > Actualitat > Notícies > Una gala solidària amb la lluita contra el càncer

Una gala solidària amb la lluita contra el càncer

04/12/2018

Entitats i col·lectius locals van col·laborar en aquesta iniciativa de Piera TV que va aconseguir recaptar 2.115 euros per a la investigació d’aquesta malaltia

El Teatre Foment es va omplir de gom a gom per a gaudir de la gala solidària de Piera TV. Molts van ser els pierencs i pierenques que s’hi van apropar la tarda de diumenge per posar-hi el seu granet de sorra i col·laborar-hi pagant el preu de l’entrada o de les 213 botifarres que el Bar Foment va preparar per a l’ocasió. Finalment, es va aconseguir recollir un total de 2.115 euros que, en aquesta ocasió, es destinaran a l’Associació Espanyola contra el Càncer de l’Anoia. 

Els organitzadors volen agrair la col·laboració i el suport dels comerços i de l’Ajuntament de Piera, així com dels grups i entitats locals que van participar en la gala. Hi eren presents els Sbombat’s, l’Agrupació Sardanista, la Coral Xicoira, els Falcons de Piera, el grup de ball de bastons els Ximplets d’Hostalets de Pierola, i l’Abril i el Màrius Montmany. També van actuar davant el públic assistent l’escola de dansa “La Piscina de Piera”, el cantant Erik Verdier, l’escola de ball “Dance Luxury”, la cantautora Kali, el grup flamenc “Destellos de Andalucía” de l’Associació Ballestea, el Mag Dodó, l’acadèmia “Blue moon Dansa” de Piera, el grup de música Carlos Gómez, Ricard i Agui, la Escuela de Danza y Flamenco Piera, el grup de Bollywood Piera i el Pubill del Raval. 

Més enllà d’aquestes actuacions, l’acte va comptar amb la interpretació, per part de la Banda Orquestra de Piera, de la cançó d’aquest 2018 de La Marató que organitza Televisió de Catalunya. Un altre dels moments emotius de la gala va ser el comiat amb la interpretació conjunta de la cançó Amics per sempre.

Arxivat a: Solidaritat
Gala Piera Televisió
Gala Piera Televisió
Gala Piera Televisió
Gala Piera Televisió
Gala Piera Televisió