Portada > Actualitat > Notícies > El CAP treballa per fomentar un ús racional dels antibiòtics

El CAP treballa per fomentar un ús racional dels antibiòtics

10/12/2018

El dia 4 de desembre es va organitzar una caminada per conscienciar la ciutadania de la importància de no abusar de determinats medicaments

Amb la voluntat de promoure un ús racional dels antibiòtics, el passat dia 4 de desembre el Centre d’Atenció Primària de Piera va organitzar una caminada per l’entorn de la vila. Els participants van sortir del CAP a dos quarts de deu del matí i durant 1 hora i 47 minuts van caminar fins a Can Bonastre i van tornar fins al punt de partida. En total van recórrer 6,3 quilòmetres sense desnivells, una distància que van trobar satisfactòria atès que es tractava de pierencs i pierenques acostumats a caminar diàriament.

Prèviament a l’inici de la caminada, personal del CAP va oferir una xerrada a l’aula de formació que va incloure el passi d’un audiovisual sobre l’ús amb seny dels antibiòtics. L’objectiu d’aquestes propostes era conscienciar la ciutadania de la importància de no medicar-se un mateix i no prendre determinats medicaments sense la supervisió de personal sanitari.

Arxivat a: Salut
Caminada ús racional dels antibiòtics