Portada > Actualitat > Notícies > Aportació solidària de l’Ajuntament al banc de joguines de la Parròquia

Aportació solidària de l’Ajuntament al banc de joguines de la Parròquia

21/12/2018

El consistori col·labora anualment amb aquesta iniciativa que recull joguines noves i de segona mà per als infants de famílies amb pocs recursos

L’Ajuntament va lliurar ahir dijous un lot de joguines noves per al banc permanent de joguines de la Parròquia de Piera. Es tracta d’una aportació que es fa un cop l’any i que es fa coincidir habitualment amb aquestes dates amb la intenció que els infants de famílies amb pocs recursos puguin tenir alguna joguina per Nadal.

Es recorda a la ciutadania que es pot col·laborar amb aquesta iniciativa durant tot l’any. Es poden portar joguines noves o de segona mà tots els dilluns de 12 a 13 hores i de 17 a 19 hores a la Parròquia de Piera (carrer Sant Cristòfol, 30). A més, la Parròquia compta amb el Taller dels Reis d’Orient, format per un equip de voluntaris que neteja i restaura les joguines.

Arxivat a: Benestar social
Aportació banc de joguines
Aportació banc de joguines
Aportació banc de joguines