Portada > Actualitat > Notícies > Els infants tornen a viure una nit màgica

Els infants tornen a viure una nit màgica

08/01/2019

El passat 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar van recórrer els carrers principals de la vila i es van aturar al pessebre vivent per a fer l’adoració del nen Jesús

Piera va viure la 72a edició de la Cavalcada de Reis amb la il·lusió pròpia de la que havia de tornar a ser una nit màgica. Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar a la vila el passat dissabte dia 5 de gener per la carretera dels Hostalets de Pierola i van recórrer els carrers principals de Piera pujats en les seves carrosses i acompanyats de la comitiva reial.

Ses Majestats es van aturar al balcó de l’Ajuntament des d’on van enviar un missatge a la ciutadania i van recordar als infants que era necessari anar a dormir ben aviat. Així mateix, els Reis d’Orient van fer una aturada a la plaça del Tricentenari per a fer l’adoració del nen Jesús al pessebre vivent.

Un cop finalitzada la Cavalcada va arribar un dels moments més esperats pels infants: el repartiment de joguines per les cases de la vila. Milers de nens i nenes es van despertar el 6 de gener il·lusionats i encuriosits per saber si Melcior, Gaspar i Baltasar els havien portat allò que havien demanat.

Arxivat a: Festes
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019