Portada > Actualitat > Notícies > Un Nadal ple d’activitats del Club Piera Bàsquet

Un Nadal ple d’activitats del Club Piera Bàsquet

08/01/2019

El dia 5 de gener es va celebrar la primera edició d’un concurs de tir en el qual van participar-hi una cinquantena de persones

Durant el mes de desembre s’aturen les competicions esportives i algunes entitats ho aprofiten per a celebrar les festes organitzant activitats diverses. És el cas del Club Piera Bàsquet que el dia 24 de desembre va preparar una patxanga de Nadal de tres hores en la qual van participar-hi fins a 25 jugadors de diferents categories.

El dia 30, en el marc del Saló de la infància i la joventut, els joves jugadors del club es van convertir en monitors i van ensenyar a jugar al seu esport preferit a tots aquells nens i nenes que es van apropar a la pista esportiva.

Finalment, el dia 5 de gener es va celebrar la primera edició del concurs de tir. S’hi van inscriure 51 jugadors, entre els quals hi havia integrants del club però també veïns i veïnes de poblacions properes. Adrián Tarraga, de l’equip amateur Piera va ser el guanyador en categoria d’adults i Cristian Juan, de l’equip pre-mini va ser el primer classificat en categoria infantil. El club ja comença a treballar en una nova edició del concurs donada la bona acollida que va tenir la iniciativa.

Arxivat a: Esports
Club Piera Bàsquet
Club Piera Bàsquet
Club Piera Bàsquet
Club Piera Bàsquet
Club Piera Bàsquet
Club Piera Bàsquet