Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Piera modificarà els horaris a partir del 14 de gener

El CAP de Piera modificarà els horaris a partir del 14 de gener

10/01/2019

El Centre d’Atenció Primària tancarà a les 20 hores per complir amb la unificació d’horaris que el Servei Català de la Salut té previst aplicar a tot Catalunya

El Servei Català de la Salut vol unificar l’horari de funcionament a tots els centres d’atenció primària i consultoris de Catalunya. Aquests tancaran diàriament a les 20 hores amb la intenció d’homogeneïtzar els horaris i de millorar les condicions i la conciliació de la vida familiar i laborals dels professionals que treballen en els Equips d’Atenció Primària (EAP) i dels serveis d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR).

Per tal que aquesta modificació no suposi cap molèstia per als veïns i veïnes, els punts d’Atenció Continuada i Urgent de l’Atenció Primària avançaran el seu horari d’obertura a les 20 hores.

La instrucció va entrar en vigor el passat 1 de gener però es farà efectiva a partir del dia 14 de gener amb la intenció que les entitats proveïdores de serveis sanitaris tinguin temps per a dur a terme les actuacions necessàries d’adequació al nou horari.

Arxivat a: Salut
Nou CAP